-10%
Steady-5402-staal-min-1

TFD Steady 5402 (A) | Tegel Click PVC

 51,95 per m²

Totale dikte: 5.5mm
Beschermlaag: 0.55mm
Afmetingen A: 115 x 610 mm
Vellingkant: 4 sides
Kleur:  Donker
Pak inhoud: 2.09 m2
Aantal planken in pak: 30 planken
Garantie particulier: 17 jaar
Garantie zakelijk: 15 jaar

SKU: 73202205b73

Hoeveel m² heeft u er nodig?

=
Prijs per pak (2.09m²) €108,58
Totaalprijs
 108,58
(  m²)
(
 x €108.58)
Winkelmand bekijken

Beschrijving

De Steady 5402 behoort tot de Rigid Just Click collectie. Deze vloer met een robuuste beton uitstraling geeft een stevige basis aan je interieur. Door de getekende structuur van de Steady 5402 wordt een krachtig interieurbeeld neergezet. Deze PVC vloer past bij de rauwe sfeer die weerspiegeld wordt in onder andere een industriële woonstijl. Wanneer de Steady wordt gecombineerd met geruwd metaal, staal en leer, komt deze vloer het beste tot zijn recht.

 

De Steady 5402 behoort tot de Rigid Just Click vloeren

Rigid Just Click vloeren zijn een relatief nieuw vloerproduct. Het zijn Stone/ Polymeer/Composite vloerdelen met een toplaag van PVC, voorzien van een kliksysteem. De vloeren zijn zwevend en hoeven dus niet verlijmd te worden zoals de verlijmbare / dryback PVC stroken. Vaak hoeft er ook niet geëgaliseerd te worden en kunnen ze in veel gevallen over een bestaande harde vloer geplaatst worden. Mits de ondervloer niet teveel hoogte verschillen vertoond (meer dan 3mm). Zo kan de vloer relatief snel en makkelijk geïnstalleerd worden. Een ander groot voordeel van deze Rigid Just Click vloeren is dat je ze gemakkelijk los kan maken en mee kan nemen, in het geval van een verhuizing bijvoorbeeld. De sterke Rigid Just Click PVC vloer is toepasbaar in zowel de particuliere als de projectmarkt. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van een clickvloer.

Rigid Just Click is 5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. (in meerdere kwaliteiten verkrijgbaar, ook in 5mm x 0.3.) De designs hebben mede door de embossing een natuurgetrouwe uitstraling. De Rigid Just Click collectie is dus ook erg sterk en stabiel!

Bijkomende informatie

Kleur

Beige

Merk

TFD

Collectie

Steady

Uitvoering

Type PVC

Click PVC

Pakinhoud

Lengte

61,0 cm

Breedte

11,5 cm

Dikte

5.5 mm

Slijtlaag

Randafwerking

Micro 4V

Garantie

15 jaar

Uitstraling

Tegel

Vloerverwarming

Geschikt

Legwijze

Zwevend

Eigenschap

Geïntegreerde ondervloer, Rigid, Schuim

Levereenheid

Per Pak

Vertrouwd online kopen met de zekerheid van Webshop Keurmerk

Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice